Het leven is veel te ingewikkeld geworden

Het leven is veel te ingewikkeld geworden. Ik word helemaal gestoord van: De AVG, de APK, mijn zorgverzekering, wel btw, geen btw, 6%, 9%, 21%, een WOZ bezwaar, een herberekening van je boeterente, Ziggo, declaratie van je dierenverzekering, een kolommenbalans, taxatie van je huis voor een verlaging van je hypotheek en mijn kilometerregistratie. 

OF DIT IS ECHT HEEL ERG:
Dat je ondanks dat je verzekerd bent tóch besluit om de schade zelf te betalen. Vanwege een klein auto-ongeluk met €300 schade voor de tegenpartij die gelukkig (denk je) door jouw verzekering wordt vergoed, maar waarna je, vanwege die schade de rest van je leven €6 per maand meer moet betalen.
DE REST VAN JE LEVEN!!!
Dat is €72 per jaar voor laat zeggen nog 30 jaar. Dat is €2160 voor een schade van €300. De verzekering verdiend dus aan jouw vergoeding! En dat je daar dan zelf achter moet komen en besluit de schade van de tegenpartij zelf te betalen waardoor je maandbedrag hetzelfde kan blijven. Dat is toch triest?

Dan heb je nog wachtwoorden, updates en het accepteren van cookies en ga zo maar door.

Vind je het gek dat we onze speelsheid kwijt zijn, te serieus geworden zijn en te veel in ons hoofd zijn gaan zitten? 
Dit is gewoon niet te doen voor een mens. 
En dan moet ik bij een check-out van een webshop als een kleuter alle verkeerslichten, bruggen of brandkranen aanwijzen.
Bewijzen dat ik geen robot ben. Maar ik ben wél een robot!

Laatst las ik in mijn mailprogramma dat als ik asynchroon zou willen segmenteren dat ik dan via de event tracking api een evenement moet toevoegen.

Dit is een hel. Dit is het nieuwe martelen. 

Wil je je niet mee laten sleuren door deze waanzin? 
En je menselijkheid, speelsheid en plezier terug?
Doe mee aan mijn cursussen, echt iedereen knapt ervan op.
Je mag ook hier je gal kwijt. Over de waanzin waar jij het laatste jaar tegenaan gelopen bent. 

Humor coach & Speaker coach

Cabaret regisseur Malinca Verwiel

Malinca Verwiel is opgeleid als theaterdocent en kleinkunstdocent en heeft vele beginnende cabaretiers aan een bloeiende carrière geholpen, o.a.Claudia de Breij. Ze is humor coach & speaker coach voor pitches en Ted talks. Daarnaast heeft ze High Impact Leadership gestudeerd en beschouwt iedereen die op een podium gaat staan als een leider.

Naar alle reviews